Mina uppdateringar om mitt företag

Posted by: minhjalp1

mars 19th, 2013 >> Okategoriserade

Godmorgon till er alla där ute igen och det är tisdagmorgon & här uppe hos oss i värmland där jag befinner mig och lever tillsammans med en mycket härlig man och mina tre barn.
Detta med att vara egen företagare, det är faktiskt ganska roligt jobb, ja det är ett mycket roligt och harmoniskt arbete.
Här får man ju bestämma och avgöra själv om sina egna arbetstider etc.
Jag börjar alltid min dag innan jag startar datorn, ja datorn är mitt jobb det och mitt liv-ja om man skall se till min familj så är min familj mitt liv.
Jag lever för min familj och mina vänner och bekanta…

 

 

Jodå, dettta att vara egen företagare, det står ju i sina papper ifrån myndigheterna om att man har en verksamhet.
Jag arbetar mycket med olika problematik inom funktionsnedsättningar och detta ligger faktiskt nära och mycket varmt om hjärtat.
Över till mitt egna verksamhet, jo jag börjar min dag alltid med en stor kopp kaffe och en härlig frukost.
Umgås med min familj, ja nu har jag tre barn och dem är i åldrarna 5,8 och 14 år gamla.
Alla tre barnen skall både till skolan & dagis och det är det finaste man kan få, ja alltså kunna arbeta i sin egen takt med sin egna verksamhet och samtidigt kunna umgås med sin familj, ja även med sina vänner och bekanta, det är det finaste man kan göra när man har egen verksamhet….

 

Min verksamhet är lite utöver det vanliga, jag arbetar då med olika problematik med funktionsnedsättningar, men jag arbetar även med lite annat också.
Jag åtar mig även olika projekt eller tar emot olika handlingar ifrån skolor o.s.v-alltså är det en skola som vill boka mig om deras projekt i skolan, ja det är bara att gå in på hemsidan och gör en bokning till mig.
Jag åker även runt i skolor och föreläser om olika problem som brukar oftast uppstå bland elever och ungdomar.
Det kan handla allt ifrån mobbning bland ungdomar till hur det är att vara egen företagare med egen verksamhet.

 

Min verksamhet bygger på oftast på att det är en kund som kanske har fått ett avslag på en ansökan som då gäller för olika hjälpinsatser, såsom en ansökan om kanske personlig assistent eller ledsagare el dyligt.
Man har fått sin ansökan om olika hjälpinsatser och man har fått den ansökan s.k avslag på och man kanske då inte mäktar med att ”gå vidare” med sin ansökan så man får den bekräftad att man har rätt till dem olika hjälpinsatserna, där kommer min verksamhet in i bilden.
Känner en blivande kund om att man inte mäktar med att ta sin ansökan vidare, då ringer man mig el mailar till mig om att man vill anlita mig, ja då kontaktar jag den vederbörande om detta och går genom deras ansökan och för deras ”talan” i detta ärende.

Utöver alla dem handlingar och bokningar utav mitt företag som jag åtar mig att utföra,det är roligt att vara egen företagare.
Som det är sagt, det är både rogivande och roligt att arbeta med sin egen verksamhet.
Mer om mitt egna verksamhet det kan man få om man går in på hemsidan och läsa, men jag börjar alltid ”min dag” med en härlig frukost och en stor kopp kaffe,håller mig uppdaterad för olika nyheter på tv4:s morgontv eller på radion, ja radion är alltid påslagen varje dag.
Efter allt detta, när man har sänt iväg sina barn-både till skolan och till dagis, ja då börjar jag min dag genom min dator som är mitt arbete.Datorn startar jag alltid på morgonen och den är påslagen hela dagen, när jag stänger ner min dator-alltså mitt jobb, ja det kan sträcka sig ända till sent på kvällen, ja till midnatt ibland.
Men datorn som då är mitt arbete, den stänger jag ner det sista jag gör innan jag går och lägger mig, det kan bli bortåt klockan 24.00 på natten.

Men jag har min verksamhet öppen för alla blivande kunder och gamla kunder från alla vardagar mån-fre:09:00-18:00
Jag har telefontid alla vardagar mån-fre:09:00-19:00.
Jag kör min verksamhet genom att det är någon kund som vill anlita mig, ja då ringer man eller mailar till mig, jag handlägger allt inom rådgivning m.fl,jag bestämmer en tid med kunden och då kör jag på konceptet att kunden ringer och bokar mig-jag kommer ut till kunden istället för att kunden kommer till mig personligen.
Alltså jag kommer till kunden och kör allt på ute på plats ute hos kund.
Man bokar mig och jag kommer till kunden på plats.
Alltså är min verksamhet på ”rullande fot verksamhet”

 

 

Är jag inte ute hos någon kund, ja då är jag tillgänglig via datorn, jag  kommer nu i dagarna att lägga fram en liten chattdialog här nere till höger på denna sida, och när man ser denna länk eller rutan längst ner till höger-alltså längst ner till högra hörnet, ja då kommer man att kunna se denna chattdialog och då har man även tillgång att kunna prata med mig online.
Alltså så börjar jag min verksamhet varje dag, nåväl det var en hel del nu så här tidigt på denna ljuva tisdagsmorgonen.
Håll uppsikt efter min ruta längst ner i högra hörnet under denna veckan.

Nåväl, det var lite utav mina uppdateringar om min verksamhet o.s.v.
Hoppas att ni alla där ute får en mycket trevlig dag.
Ta väl hand om er nu…
Är det något man undrar över för min verksamhet m.fl, ja då är det bara att kontakta mig eller skriv en kommentar till mig så kommer jag inom 24 timmar att svara.
Alla är välkomna till mig.
Har man något problem eller dyligt, ja då är det bara att kontakta mig,vill man ha någon som lyssnar på en ja då kanske min verksamhet kan vara till hjälp.

Okey, nu hoppas jag att alla får en mycket härlig och trevlig dag.

På Återseèndet och välkommen åter
Till ett företag som är utöver det vanliga

och välkommen till mig!

Allt inom funktionsnedsättningar

 

This entry was posted on tisdag, mars 19th, 2013 at 07:58 and is filed under Okategoriserade. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu