Uppdateringar-nytt-semestertider…..

Posted by: minhjalp1

augusti 5th, 2013 >> nyheter

Mycket välkomna tillbaka till mig igen!

Hoppas att alla som är här och läser, att alla ni har en fin sommar och har haft en fin semester.
En annan här har haft lite semester, men ändå försökt att ligga i med att skriva, men det är semestertider så då får man ta sig lite avkopplande semester och ledigt.

Nu skall man försöka att vara mer flexibel och försöka att vara här ute lite mera oftare och vara mer aktiv och göra uppdateringar & mer kontinuerligt.
Arbetar fortfarande med min verksamhet och kommer att ha fullt upp i höst med ett specialfall som har kommit in till min byrås kännedom.
Jag tar mig an dem mesta och dem flesta ärenden och diverse handlingar.
Om det är något ärende som verkar vara för arbetsamt åt er , som inte ni där ute har någon som helst ork med att handskas med, ja då kan man vända sig till min byrå.

Att starta en egen verksamhet, det är inte  så svårt som det låter.
Har man en idè om att starta en egen verksamhet, ja då skall man ta sig an den idèn och försöka att förverkliga sin idè till att bli en egen verksamhet.
Att komma igång med en verksamhet, det är inte så svårt som det låter, utan man går in via bolagsverket och loggar in sig med bankid och där har dem en sida som man kan gå in och ansöka om att få starta en egen verksamhet.
Väl inne på bolagsverkets sida, där fyller man in alla uppgifter och en affärsidé som man har och lägger in detta och när man har fyllt i allt, ja då skriver man under elektroniskt och skickar iväg detta, sedan så tar det ungefär 1-2 månader innan man får papper hem i brevlådan om att man har startat igång en egen verksamhet och utefter dem uppgifterna så kan börja att få igång sin verksamhet och nu har man även fått alla uppgifter hos skatteverket och bolagsverket att man har registrerat sin verksamhet.

Detta är kostnadsfritt att ansöka om att starta en egen verksamhet om man skall driva en verksamhet i egen regi, men skall man ha ett aktiebolag el handelsbolag, ja då kostar det en slant-ja upp mot tusenlappen ungefär att få ett aktiebolag el handelsbolag att bli registrerad hos skatteverket och bolagsverket.
Men till en början så är det klokare att starta med ett eget regi-alltså enskild firma till att börja med, sedan så kan man ju utveckla sin verksamhet efter hand.
Till er alla som är sugna på att starta en egen verksamhet, börja på bolagsverket och fyll i en affärsidé och vad man skall ha för verksamhet och efter det så är det bara att vänta på att få klartecken ifrån skatteverket om att verksamheten är registrerad och det brukar i vanliga fall ta ungefär en månad, ja till två månader om det är mer som skall kompletteras, men oftast så går det på en månad ungefär.

 

Till er alla, starta en egen verksamhet, det tjänar man på i längden om man verkligen är i dem tankarna och planerna, så starta en egen verksamhet, det är både roligt och att man får mycket backup ifrån andra myndigheter och man kan få många tips och idéer och man får även hjälp ifrån skatteverket och andra myndigheter om man ber om detta.
Till det roliga är också, nu kan man även börja med att marknadsföra sig och det gör man mycket klok i att göra en hemsida där dem blivande kunderna kan se er ute online.
Det finns en hel del gratis program om att göra en egen hemsida, gå in på google och sök på gratis hemsida, ja då kommer man få upp ett antal sökningar på just gratis hemsida.

Min verksamhet har jag liggandes på en hemsida som man kan gå in och kika och sidan dit är:http://hjalpline.wix.com/lindashjalpbyra.
D
et är inte så svårt att starta en egen verksamhet och man kan även driva en egen verksamhet vid sidan om sitt vanliga och ordinarie arbete om man vill det också.
Jag själv idag driver min verksamhet på heltid och jag har besökstider eller är tillgänglig alla vardagar mån-fre mellan 09:00-18:00 på kvällen och helgerna har jag också börjat nu med att vara tillgänglig och då har jag tider som är då lörd och sönd mellan 10:00-13:00 & 17:00-20:00.

Jag kommer nu f.r.o.m mån den 5 augusti att vara tillgänglig både via telefon och mail alla dem tiderna som finns utlagd här ute och mail går det att nå mig dygnet runt.
Via mail kan man skicka en förfrågan eller om man behöver råd och hjälp, ja då kan man kontakta mig genom mail och jag svara alltid inom 12 timmar.

Nåväl, nu kommer denna byrå att vara tillgänglig både via telefon och via mail och även via hemsidan.
Har man fastnat emellan någon myndighetsstol och känner att man inte fått den hjälpen som man anser att man har rätt till, ja då kan man vända sig till denna byrå.
Okey, hoppas att alla ni där ute har en fin semester och alla ni som har haft sin semester, ha en trevlig och bra fortsatt sommar och så hörs vi i höst och via online här ute.

Mycket välkomna till en ovanlig byrå med det ”lilla extra”.

Tack!

This entry was posted on måndag, augusti 5th, 2013 at 12:27 and is filed under nyheter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu