Nya Upptåg Igen Härifrån…

Posted by: minhjalp1

augusti 18th, 2013 >> nyheter

Hallå alla där ute igen…hoppas att alla där ute och alla mina läsare som är här ute och läser och följer mig där jag går…att ni alla har haft en fin sommar och att ni alla får en fin höst.
Ja, nu drar alla skolor igång och nu blir det som vanligt igen…..
Ja, min verksamhet har jag haft igång hela sommaren och jag kommer i fortsättningen att hålla igång under hela hösten.
Haft semester?
Ja, jag har haft tre dagar semester på hela sommaren….
Sitter idag med min verksamhet med tre fall med en klient och nu börjar allt att dra igång…ja man kan kanske säga att det är tre fall i ett så att säga.
Nu är ett utav fallen ifrån en kommundel som också har börjat att dra igång..b.la så handlar detta med att få igenom och få ett beviljad insats med assistans till min verksamhets klient….

Många gånger när man söker om olika insatser ifrån kommun, så ofta får man ett avslag ifrån kommun, varför undrar nog många…men det ända svaret som jag kan ge er alla där ute som också kanske vill ha eller är i behov utav en insats ifrån en kommun när det gäller att få beviljad assistans eller ledsagare…får man ett avslag…ja då skall man absolut skicka in ett överklagande till högre instans…bara för att kommunerna önskar att man inte skall överklaga och att då slipper dem att betala ut olika ersättningar…ja det skall ju vara besparingar överallt…men man skall inte ge sig när det gäller något om detta…ett tips är att får man ett avslag på en ansökan ifrån en kommun, skicka in ett överklagande på den ansökan….det skall man inte vänta med utan det skall man skicka in på en gång…ett litet tips till er alla…

Behöver man hjälp med detta…ja då kan man vända sig till min byrå…detta kan min verksamhet/byrå stå till tjänst med.


För att komma i kontakt med mig…gå in på min byrås hemsida och sidan dit är:http://hjalpline.wix.com/lindashjalpbyra
J
ag kan vara till hjälp med detta..och det gör inget om man bor i norra Sverige eller i Södra Sverige…man kan vända sig till min byrå oavsett vad man har för projekt eller bekymmer eller problem man än har..då kan man vända sig till min byrå.
Nu utgår jag ifrån mitt egna hem…jag sköter allt ifrån mitt egna hem…har kontoret i hemmet….men det är inget hinder..utan har man fastnat i myndighetsstol eller att man har hamnat emellan ”olika stolar”-då skall man verkligen vända sig till min byrå.

Jag driver inte en assistansbyrå där jag anställer assistenter, utan jag driver en byrå där jag går in som ett ombud, ja jag hjälper till med olika papper och ansökningar som man har problem med och kanske tycker att olika ansökningar är arbetsamt och tycker att det är mycket att fylla i…ja då skall man vända sig till min byrå…det är där som min byrå går in och stöttar och hjälper till.
Driver inte en egen byrå med att anställa assistenter, men jag driver en byrå där jag ger ut rådgivning och hur man kan gå tillväga med olika ansökningar, och när det gäller att ansöka om en insats ifrån en kommun eller en privat instans med att få assistans eller en assistent…och att skicka in en ansökan och få den beviljad och få rätt i högre instanser mot kommuner…där går jag och min byrå in och hjälper till…jag följer upp hela vägen till att få den instansen beviljad…så har man fastnat i någon myndighetsstol eller att man har fått ett nekande avslag på en ansökan…vänd sig hit till denna byrå…min byrå är med hela vägen till den instansen blir beviljad och följer även med under tidens gång när man skall få en assistent och när den privata instansen eller en kommun som sköter detta med att anställa personal/assistenter…där är jag med om så klienten/eller kunden som har vänts sig till min byrå..där är jag med hela tiden så länge klienten/kunden vill.

Det är väl vad jag arbetar med min verksamhet och vad min verksamhet riktar in sig till.
Alla privata och offentliga sektorer eller dyligt…där vänder jag mig till och riktar in mig till…allt ifrån privatpersoner till att hjälpa till med olika företag som är privata eller inom kommun, där riktar jag in mig till.
Inom kommuner eller andra företag som behöver hjälp…där kan även dem ta till hjälp med min byrå….
Alltså både till privatpersoner & till företag, riktar jag in mig till.
En del kommuner tycker eller ”gillar inte” att min byrå går in och för en del privatpersoners talan” , dels så tycker dem att det är bara kommuner som skall ha den största rättighet, men när dem ser att en del privata företag och privatpersoner anlitar mitt företag, ja då backar dem oftast.

Tips till er alla…har man fått problem med en kommun…vänd er hit till min byrå…min byrå blir er räddning…
Nåväl, det är väl lite utav varje som min byrå ger ut i information och vad jag arbetar med…
Allt detta tycker jag själv är så jätte kul att få driva sådan frågor och att detta är vad jag själv ”brinner för”.
Allt vad som alla andra människor skall ha rätt till- till och med dem människorna som har en del funktionsnedsättningar, varför skall bara ”vanliga människor” ha den rätten att få leva ett normalt liv som möjligt- eller rättare sagt…att få leva ett normalt vardagsliv som alla andra…dem människorna som har en del funktionsnedsättningar, dem skall också få leva ett sådant normalt liv som alla andra oavsett vad man har för funktionsnedsättning, dem skall också få leva ett normalt vardagsliv.

Typen utav sådana frågor ”brinner jag för” och det är en sådan byrå som jag driver idag och är med och hjälper till.
Har man stött på ett problem eller att man har hamnat snett med kommunen eller någon annan instans, vänd er hit till denna byrå.
Är tillgänglig både via mail, telefonkontakt, och via ”skype”
Vill man kontakta mig genom skype, ja då skall man söka på ”lindashjalp” och ta kontakt med mig där.
Annars så är det mail och telefonkontakt som gäller.
Min mailadress som är till denna byrå är: lindashjalp1@hotmail.se.

Hit kan man vända sig till om man vill anlita min verksamhet.
Har ett arvode på 1500 kr inkl.moms eller en bara en handläggning eller ett litet uppdrag som gäller att söka upp information el liknanden/dyligt ja då är det en enkel summa på 500 kr inkl.moms.
Mitt arvode hänger på att om ett ärende leder till en länsrätt eller en tingsrätt som sista utvägen i ett ärende då går mitt arvode in på 1500 kr inkl.moms
Med ett enkelt litet ord…arvodet är på 1500 kr inkl.moms beroende på hur länge och utdraget ärendet är, men jag tar ut ett arvode på 1500 kr inkl. moms och inga mellanhänder.

Arvodet är oavsett hur utdraget och ärendet blir utdraget drar ut på tiden, i och med att jag följer med hela vägen beroende på vad kunden önskar, så är arvodet på 1500 kr inkl.moms och inga andra avgifter.
Så att den enkla summan på 500 kr inkl.moms, den ingår i arvodet om min byrå skall handlägga och att det blir en utredning eller liknande, men är det en rådgivning så är den gratis.
Men vill man anlita mig och min byrå, ja då är det ett arvode på 1500 kr inkl. moms, men om man vill bara ha hjälp med att jag tar fram enkla uppgifter och att jag skriver ut en fullmakt åt klienten/kunden, ja då räcker det med den enkelsumman som är på 500 kr.inkl.moms och att det inte leder till någon utredning eller handläggning utav min byrå, ja då är det den enkla summan på 500 kr.inkl.moms.

Nåväl, det är vad min byrå i dagsläget arbetar med och kommer att driva i fortsättningen.
Sitter redan idag med en klient som jag och min byrå driver idag och jag tycker att det är bara ett rent nöje att få hjälpa er privatpersoner att få rätt och hjälp och att det är ett rent nöje på min sida att få ge andra myndigheter ett rent ”bakslag”.
Okey, har man stött på ett bakslag ifrån en kommun och inte får någon som helst hjälp därifrån…ja då tycker jag att man skall vända sig till min byrå…

Nåväl, vänd er hit om man behöver en hjälpande hand….
Jag åtar mig alla slags ärenden….det är bara att kontakta mig här eller på hemsidan.
Hoppas att ni alla där ute är med och följer min vardag och olika uppdrag som jag kommer att lägga ut här ute som lite mera kortfattat….går inte in på mera djupare detaljer, utan det är sekretessbelagd, men rent allmänt som jag driver och försöker att förmedla ut , det lägger jag ut här…

Vill man ha en hjälpande hand eller bara vill ha råd, ja då kan man vända sig till min byrå….kontakta mig på hemsidan eller lägg till en kommentar här ute…så kontaktar jag er igen.
Hoppas att ni har fått en inblick om vad jag driver för olika frågor och byrå/verksamhet.
Ni alla är så hjärtligt välkomna hit och följa upp min vardag.
Oavsett vad man har för skador eller för olika problematik, ja då kan man vända sig till min byrå ändå.
Mycket välkomna hit….

Hoppas att ni alla där ute får en fortsatt trevlig söndag…tills vi hörs igen…
Ta väl hand om er där ute…

Mycket väl mött härifrån denna byrå som är utav det ”lilla extra”.

Tack ännu en gång…..

Lindashjälpbyrå i Deje…

This entry was posted on söndag, augusti 18th, 2013 at 11:40 and is filed under nyheter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu