Ny Information

Posted by: minhjalp1

augusti 29th, 2013 >> Lindaskontor`s hjälpinsatser, nyheter

Välkommen tillbaka igen till min byrå…hoppas att alla har kommit igång nu med arbete & skola.
Nu kommer jag ut med lite information om hur man kan göra om man har fått ett aslag ifrån en kommun eller någon landsting o.s.v.
Har man nu eller att man sitter i ett ärende om att man har sökt olika instanser om olika hjälpmedel och man har fått ett avslag, ja oftast så brukar man ju lägga undan det ärende och inte att man orkar ta tag i detta, ja man låter detta vara.

Får man ett avslag på en ansökan, ge inte upp…försöka att göra om denna ansökan till en överklagan, orkar man inte gå genom denna process, ja då är mitt råd att få en anhörig eller någon kunnig person att hjälpa er med detta.
Gör man inte någon överklagan eller liknanden, ja då vet ju myndigheterna att:okey, då fick kommunen rätt, men så fort man visar att man gör en överklagan, ja då har man visat att man får rätt och man vet detta till en annan gång om man nu skulle hamna i samma sits och då vet man att man tjänar på att överklaga.

Men nu finns det många där ute som inte orkar att göra en sådan överklagan, ja då är mitt egna råd till er alla…vänd er hit eller till någon anhörig eller någon närstående som har mer på ”fötterna att stå till tjänst med.

Vill man ändå anlita någon som kan detta med hur man gå tillväga med överklagan eller något annat, ja då är man verkligen mycket välkomna hit till denna byrå så kan denna byrå se över vad det är man har hamnat fel någonstans.
Nu kan man gå in på mitt företags hemsida och där kan man göra en bokning till mig om en tid som man vill att jag skall se öer ert kommande ärende eller dyligt.

Är tillgänglig alla vardagar mån-fre:09:00-18:00.
Bor man väldigt avsides, ja då kan man kontakta mig på telefon och numret till mitt företag står på hemsidan.
Nåväl, som jag har berättat tidigare, jag handlägger dem mesta och dem allra flesta ärenden som har med funktionsnedsättningar och även andra ärenden att göra med.
Har man hamnat fel emellan olika myndighetsstolar- ja då kan man vända sig till mig och mitt företag.
Istället för att skall besöka mitt företag personligen så kommer mitt företag ut till er kunder istället.

Man bokar mitt företag och jag kommer ut till er kunder.
Tycker att kunderna skall kunna få känna sig mer bekväm och att man skall kunna få ”känna sig hemma” och inte skall behöva sig ut till detta företag om man nu har svårt att ta sig hit till mitt företag.
Jag sträcker mig från söder till övre mellersta Sverige om behovet finns.
Men behovet finns där och här finns det ett företag som verkligen ser till att dem människorna som blir utsatta för olika kränkande behandlingar eller att man har hamnat helt fel emellan myndigheters stolar, ja då skall man ta kontakt med mitt företag.

Jag handlägger det mesta ärenden och diverse handlingar…man är jätte vänligen att kontakta detta företag om man har hamnat fel.
Man måste ”stå på sig” om man anser att man har fått felaktiga beslut, men orkar man inte ta den smällen, ja då kan det kanske vara skönt om en utomstående vill ta den smällen.
Passar man på nu och kontaktar mitt företag, så bjuder jag på min del utav mitt arvode som jag har-det arvode ligger på 1500 kr inkl.moms.

Arvodet kommer att bara hamna på grundpriset på 500 kr inkl.moms, detta gäller bara om man känner att man har hamnat i fel stol och man vill ha hjälp med dem allra mesta ärenden.
fram till oktober ut så bjuder jag på mitt arvode och det är bara grundpriset på 500 kr inkl.moms och inga andra tillkommande avgifter som man betalar för.

Nåväl, det är en del utav min vardag och vad jag arbetar med och vad mitt företag är.
Fastnat fel?
Vänd er hit redan idag.

Mycket välkomna hit redan idag!

Tack ännu en gång! 

This entry was posted on torsdag, augusti 29th, 2013 at 11:58 and is filed under Lindaskontor`s hjälpinsatser, nyheter. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu