Min Sida om mig själv etc

Nu kommer det ett litet inslag om mig själv och vem jag är som person,då får ni en kort bild på vem jag är.
Jag är en kvinna i mina bästa år,inte hunnit nå 40-strecket ännu, men jag är snart där.
Men jag är då en kvinna i mina bästa år, har tre barn:två söner-en på 5 år,snart 6 år och en på 8 år,sedan har jag en tonårstjej på 14 år-och hon är snart 15 år fyllda snart.Brukar säga att jag är egentligen en fembarnsmamma-men två utav mina barn som inte finns med i livet-dem två var tvillingar och den ena flickan ”gick bort” direkt efter förlossningen, och den andra föddes med en hjärnskada som också hann att vara med i livet i dryga 6 månader, men orkade inte längre,men som man brukar säga om detta-”plötslig spädbarnsdöd”.

Många säger då-hur orkar man detta?Jodå, man tar sig genom detta obehagliga händelse, men det får ta den tid som det tar att man kan ta sig genom detta.
Har man då barn sedan tidigare så får man vända den tanken att man måste ta sig genom detta för barnens skull-dem skall inte behöva bli lidande för att man förlorar en sådan händelse, men nu hände detta långt tidigare innan mina tre barn var födda-ja mina två söner iallafall.
Min tonårsdotter bodde då hos sin biologiska pappa som hon inte har någon kontakt med idag-p.g.a personliga skäl så har hon sagt ifrån all kontakt med sin pappa-utan hon känner idag att hennes pappa blir som en pappa åt henne-det är min man som jag lever tillsammans med som hon känner idag att han fungerar som en pappa för henne idag.

Det kanske är lite tragiskt och tråkigt, men det är som det är,hon har inte ont utav detta heller.
Ja, jag lever tillsammans med tre barn och en mycket hjälpsam och omtyckt man som är då både min livskamrat & vän.
Ja, jag lever då med min härliga familj som alltid finns där och stöttar mig i mina beslut m.m.
Lever idag i ett samhälle som ligger ungerfär tre mil norr om karlstad i Värmland.
Är idag egen företagare och utbildad personlig assistent för människor som har olika funktionsnedsättningar.
Har gått genom det mesta som det går att gå genom-allt ifrån att städa till att vara egen företagare-då pratar jag då om olika arbeten som jag har gått genom och arbetat med.
Har också varit skyddsombud på det företag som jag arbetade senast på och det var ungefär tre år sedan.Så detta med allt vad det innebär inom arbetsmiljön m.m det kan jag på mina tio fingrar.

Med arbetsmiljön det är faktiskt ett problem idag på många arbetsplatser idag-så detta ligger varmt om hjärtat för mig då.
Jodå, det är väl då lite utav varje om mig:resumè om detta igen:en kvinna i sina bästa år, tre härliga och friska barn, egen företagare och utbildad personlig assistent, har hjärtat på det rätta stället och hjälper andra i första hand, en som man kan anförtro sig åt och mitt motto är då:”Va mot andra så som du själv vill bli bemött på”
Har man detta med sig i bakhuvudet-ja då kanske vår värld skulle se lite annorlunda ut, men tyvärr så gör det inte så utan ha detta i bakhuvudet-då får man faktiskt mycket tillbaka.
Lever som jag lär mig.(oftast)

Jaha, det är en hel del om mig, men dyker det upp något mera i huvudet på mig som jag kanske har glömt att tillägga-ja då återkommer jag med detta igen, men som det är sagt då-är en kvinna i mina bästa år, tre barn och en härlig man, egen företagare, en bra vän att luta sitt huvud mot axeln och kunna dela sina bekymmer för, sådan är jag.
Är en som inte ger upp utan vidare-och är en bra lyssnare.

Detta är en resumè om mig och vem jag är…
Gå gärna in här och läs ofta….

Tack för att ni finns!

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu